Over ons

Aanhane is opgericht in 1981 toen Wim Aanhane zijn eigen exportbedrijf in bloemen startte. Iets meer dan drie decennia later opereren wij in Duitsland onder de naam Aanhane GmbH waarbij onze thuishaven in Willstätt ligt. Daarnaast werken wij sinds 2002 in Frankrijk onder de naam LMA Fleurs. Met onze vier lijnen op deze twee landen, leveren wij u ons kwalitatief hoge en brede assortiment bloemen en planten.

Tweede generatie

Wim is als eigenaar niet alleen verantwoordelijk voor het uitbouwen van dit bedrijf, ook rijdt hij nog regelmatig de bloemen naar u als klant in beide landen.

Desirée en Rick, tweede generatie binnen ons familiebedrijf, vormen samen met Wim het hart van onze onderneming. Rick werkt als lijnrijder en is verantwoordelijk voor het verkopen en leveren van onze bloemen en planten in Duitsland. Desirée is verantwoordelijk voor de afdeling administratie en de webshop vanuit Nederland.

Kwaliteit

Wij leveren dagverse producten die vanaf de veiling bij ons worden verpakt en gegroepeerd. Onze lijnrijders staan klaar om direct naar u als klant te rijden voor het leveren van de bloemen en planten.

Wij zijn MPS (More Profitable Sustainability) gecertificeerd en FFP (Fair Flowers Fair Plants) deelnemer. Duurzaamheid is voor ons zeer belangrijk en hebben wij verwerkt in onze bedrijfsvoering. Wij zijn trots deze certificaten te mogen dragen.

De kwaliteit van onze producten waarborgen we onder andere door het beheersen van de klimaatschommelingen in onze vrachtwagens en de efficiënte handeling bij ons in de box. Alles om de hoogste kwaliteit te kunnen leveren aan u en uw klant, nu en in de toekomst.

Het ondernemen, het denken in mogelijkheden en het persoonlijk kennen van u als klant, zijn kenmerkend voor ons. Onze relaties zijn gebaseerd op vertrouwen en jarenlange ervaring. Wij snappen als ondernemer hoe het is voor u als ondernemer.